rhenusfu800-iceberg

rhenus FU 800 overtuigt de Starrag Group

rhenus FU 800, ons nieuwe krachtige, toekomstbestendige koelsmeermiddel zonder etiketteringsplicht scoort met prestaties en maakt klanten in de praktijk enthousiast.

 

BAl vóór de officiële marktintroductie heeft rhenus FU 800 de Starrag Group in Mönchengladbach van zijn efficiëntie en technische prestaties overtuigd. Het bedrijf fabriceert in Mönchengladbach precisiegereedschapsmachines en kwalitatief hoogwaardige en geavanceerde producten voor het draaien, boren, slijpen en frezen van werkstukken van metaal en composieten.

„rhenus FU 800 voldoet overduidelijk aan alle prestatie-eisen. Wij hebben een zeer goed spoelvermogen en goede schuimeigenschappen vastgesteld. De verversingsintervallen waren indrukwekkend.“

Michael Bleckmann
Head of Manufacturing Starrag Group

Michael Bleckmann, Head of Manufacturing en in die hoedanigheid eindverantwoordelijke voor de verspaningsprocessen binnen de Starrag Group, bevestigt: “rhenus FU 800 voldoet overduidelijk aan alle prestatie-eisen. Wij hebben een zeer goed spoelvermogen en goede schuimeigenschappen vastgesteld. De verversingsintervallen waren indrukwekkend.”

In een ander geval worden van zeer vlekgevoelige aluminiumlegeringen uit de 6000-serie onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart vervaardigd. Al korte tijd na de overstap op rhenus FU 800 bij de frees-, boor- en schroefdraadvormbewerking blijkt: de huidverdraagzaamheid is in vergelijking met het gebruikelijke koelsmeermiddel aanmerkelijk toegenomen; de werkstukken overtuigen door uiterst vlekvrije oppervlakken.

Met zijn zeer langdurige stabiliteit en een individueel afgestemde navulconcentratie tussen 1,5 en 2,5% is rhenus FU 800 het optimale koelsmeermiddel voor alle klanten die tegelijkertijd prestaties, efficiëntie en actieve bescherming van de gezondheid willen bereiken.

Overtuig gewoon uzelf!

Graphic waarden

Daniele KleinmannDaniele Kleinmann
Hoofd productmanagement koelsmeermiddelen

Telefoon +49 2161 5869-45

kleinmann@rhenusweb.de