Robert Bosch Preferred Supplier

Vanwege zijn uitstekende prestaties en uitgebreide vakkennis op het gebied van „Lubricants and coolants“ is Rhenus Lub GmbH & Co KG onlangs uitverkozen tot „Preferred Supplier“ („Voorkeursleverancier“) van Robert Bosch GmbH. Daarmee behoort de specialist uit Mönchengladbach nu tot een van de weinige voorkeursleveranciers van smeermiddelen van de Bosch-groep wereldwijd.

„Deze uitverkiezing is voor ons een erkenning en een stimulans“, aldus dr. Max Reiners, eigenaar van Rhenus Lub, bij de feestelijke uitreiking van de oorkonde op het hoofdkantoor van het bedrijf in Mönchengladbach. „In Deutschland, Brazilië, India of China – Bosch vertrouwt voor veeleisende metaalverspaning wereldwijd op onze watermengbare en niet-watermengbare smeermiddelen voor zware toepassingen. Als „preferred Supplier“ zijn wij een van de belangrijkste aanspreekpunten voor vragen omtrent het gebruik van smeermiddelen. Zo dragen we ook in de toekomst continu bij aan het succes van onze klant.“

Productkwaliteit, prijsverhouding, betrouwbare leveringen en voortdurende verbetering zijn belangrijke categorieën waarin leveranciers de beste prestaties moeten leveren, voordat ze door Bosch tot „Voorkeursleverancier“ worden uitverkozen. Rhenus Lub werkt al jarenlang nauw samen met het wereldwijd opererende technologieconcern. Het leveringsprogramma strekt zich uit van de levering van milieu- en gebruikersvriendelijke producten tot zelfontwikkelde, op maat gemaakte smeermiddelen voor zware toepassingen voor de zeer veeleisende aluminiumverspaning. Samen met de klant selecteren de specialisten uit Mönchengladbach exact de juiste smeermiddelen die aan de hoge eisen van Bosch voldoen. Als vooraanstaande internationale technologie- en serviceonderneming heeft de Bosch-groep in de bedrijfssectoren voertuigtechniek, industriële techniek, gebruiksgoederen en energie- en bouwtechnologie wereldwijd circa 281.000 werknemers in dienst.