keyvisual-rhenus-ts-440-1

Geen secundaire amines, zonder compromissen in langdurige stabiliteit

Met rhenus TS 440 presenteert Rhenus Lub een innovatief koelsmeermiddel, waarbij volledig wordt ingezet op functionaliteit. Dankzij het nieuwe langdurige-stabiliteitsconcept op basis van de modernste koelsmeermiddeltechnologie, is rhenus TS 440 uitzonderlijk robuust en zeer onderhoudsarm. Door zijn bijzondere gebruiksvriendelijkheid zorgt hij voor een consistente ontlasting in productieprocessen. Daarmee voldoet rhenus TS 440 aan de hoogste vereisten op het gebied van kwaliteit en proceszekerheid, en is het bijzonder milieu- en mensvriendelijk. Het nieuwe koelsmeermiddel is voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden ontwikkeld en is daarom ook zeer geschikt voor bedrijven die worden geconfronteerd met vaak wisselende opdrachten en veeleisende productievereisten.

Meer flexibiliteit, minder moeite: rhenus TS 440 is de ene voor alles

rhenus TS 440 is het unieke, robuuste koelsmeermiddel dat zich onderscheidt door de makkelijke hantering en het voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en bescherming van de gezondheid. Of het nu gaat om slijpen, draaien, boren, frezen of draaddraaien: rhenus TS 440 is geschikt voor een groot aantal toepassingen en materialen en vormt daarmee een beslissende succesfactor in uw productie.

rhenus TS 440 is het resultaat van de nieuwste koelsmeerstoftechnologie Breed inzetbaar:

  • Geschikt voor de gangbare productieprocessen en moderne machineparken – ontwikkeld voor staal en gietijzer, maar ook goed bruikbaar voor andere materialen zoals edelstaal, aluminium, legeringen of kunststoffen

Meer dan gemiddelde prestaties:

  • Sterke prestaties, ook bij wisselende taken en veeleisende productieomstandigheden

Onderhoudsarme en robuuste receptuur:

  • Minder onderhoud en geoptimaliseerde proceskosten dankzij de robuuste formule – zonder discutabele ingrediënten als boor, formaldehyde-depots of secundaire amines

Dankzij een goede stabiliteit van de pH-waarde en uitstekende schuimeigenschappen zorgt rhenus TS 440 niet alleen voor minder onderhoud, maar is het ook gedurende langere tijd betrouwbaar te gebruiken. Daarmee is rhenus TS 440 uniek in de som van zijn eigenschappen.

Laat rhenus TS 440 voor u werken. Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar voor meer informatie.

Daniele Kleinmann
Hoofd Productmanagement
Koelsmeermiddelen

Telefoon +49 2161 5869-45

kleinmann@rhenusweb.de