Project Description

Lagertechniek
Speciale vetten voor de meest uiteenlopende toepassingen

De lagertechniek biedt ondernemingen een steeds grotere veelzijdigheid aan individuele oplossingen, waarbij ook met op maat gemaakte speciale vetten rekening moet worden gehouden. Dat is precies het sterke punt van Rhenus Lub! In onze laboratoria ontwikkelen wij volgens vastgestelde technische vereisten de vetten, die onze klanten voor het smeren van hun walslagers nodig hebben.

Voor gebruik bij hoge of lage temperaturen, voor grote lagers voor de grondstofindustrie, precisielagers in de werktuigmachinebouw of lagers in de levensmiddelenindustrie, die voor de gehele levensduur gesmeerd zijn en die aan de strengste hygiënevoorschriften moeten voldoen – samen controleren wij de vereisten en raden wij op basis hiervan het passende vet aan.

Met ons ruime assortiment aan vetten voor alle denkbare toepassingsgebieden en de ontwikkeling van individuele recepten heeft u altijd de zekerheid, precies te goede oplossing te krijgen. Voortijdig uitvallende lagers op grond van onjuiste vetkeuze behoren daarbij voorgoed tot het verleden.

  • Verhoging van de belastbaarheid en levensduur
  • Gebruikskostenbesparingen
  • Optimale werking van de lagers

Meer informatie?Meer informatie?
Stuur ons een e-mail: 
info@rhenuslub.nl

Niet bindende aanvraag?
Gebruik ons handige formulier