Rhenus Lub Nederland – uw smeermiddelenspecialist

Sinds 2003 staan wij bij Rhenus Lub B.V. in Nederland voor u klaar met advies en om al uw vragen omtrent smeermiddelen te beantwoorden. Naast onze kwaliteitsproducten draagt onze dienstverlening bij het gebruik van koelsmeermiddelen bij aan ons succes: Het effectieve 3-stappen-concept bestaat uit een koelsmeermiddelanalyse, de keuze van het juiste koelsmeermiddel en een meetbare procesoptimalisatie. Een groot aantal Nederlandse klanten, van middelgrote bedrijven tot grote concerns, maken gebruik van deze succesvolle formule. Zodoende staat Rhenus Lub B.V. met haar expertise altijd voor een transparant, veilig en kostenefficiënt koelsmeermiddelproces.

Industriepartner voor Nederland en België

Onze klanten zijn thuis in de meest uiteenlopende industrieën. Denk hierbij aan de metaalverwerkingsindustrie, de automobiel- en vliegtuigindustrie, staalproductie, machinebouw en nog veel meer. Op onze locatie in Nijkerk en met een team van lokale contactpersonen zijn wij een betrouwbare partner voor de industrie in heel Nederland en Vlaanderen.

Rhenus Lub Duitsland 

De moedermaatschappij van Rhenus Lub Nederland is Rhenus Lub GmbH en Co KG. Het bedrijf werd in 1882 opgericht en onderzoekt, ontwikkelt en produceert op haar hoofdvestiging in Mönchengladbach-Rheindalen innovatieve hoogwaardige smeermiddelen, zowel voor de Duitse als voor internationale markten. Het portfolio van Rhenus Lub GmbH en Co KG bevat watermengbare en niet-watermengbare koelsmeermiddelen, smeervetten, speciale omvormingsproducten, speciale oliën en het Fluid Management rhenus lubrineering.

Tot de klantgroepen behoren autofabrikanten en toeleveranciers van de automobielindustrie (OEM), spoorwegtechniek, bergbouw, chemie, energietechniek, grondverzetmachines, vliegtuig- en machinebouw, bosbouw en landbouw, logistics engineering, levensmiddelenindustrie, medische technologie, speciale toepassingen, staal- en bouwindustrie, tunnelbouw en rollagerindustrie.